UKM!!

                                              

UKM står for Ung Kultur Møtes, det er et arrangement der ungdom kan vise fram sine kunstneriske ferdigheter og talenter. De kan også møte folk med samme interesse som seg selv, komme videre til fylkesmønstringen og komme videre derfra til landsmønstringen.

Årets Deltagere fra Lofoten, kom fra Vestvågøy, Svolvær og Flakstad. De som var med, deltok i sang, dans, kunst, og en person hadde til og med laget et eget lys-show. Av 15 deltagere totalt, kom 8 av dem videre til fylkesmønstringen. 4 av disse 8 driver med musikk, 3 med kunst, og 1 med lys-show.

De 4 som driver med musikk er: Fredrik, og bandene: Superbandet, Sjanseløs, og Slog. De 3 som driver med kunst er: Kaja, Ida, og Ronja, og med lys-show kom Emilie Berg Rossi videre til fylkesmønstringen.

De 15 deltagerne som deltok var:

superbandet (musikk)

Old peoples party (dans)

Anna Bech (musikk)

Emilie Berg Rossi (lys-show)

Fredrik (musikk)

Off with it (dans)

Sjanseløs (musikk)

Slog (musikk)

Tommy (kunst)

Johan (kunst)

Ulrikke (kunst)

Kaja (kunst)

Ronja (kunst)

Ida (kunst)

For at UKM skal bli mulig, må man ha noen som kan arrangere dette. Arrangørene må kunne hjelpe deltagerne med å sørge for at alle har det bra, og de må kunne hjelpe til med å sette opp scenen, og passe på at alt går etter skjema, det går også å være med som sminkør, eller som reporter.

Å være med på UKM er gratis, både for arrangører, og deltagere. Vi håper at alle som har et talent, eller en lidenskap for noe, velger å bli med på UKM 2020. omså om du bare vil være med som arrangør, eller vil bli hørt for noe du interesserer deg for. Bli med på UKM for du vil ikke angre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s